Sentim les llibreries és un gran amic invisible local destinat a fer costat a les llibreries del territori valencià, el comerç local i les xarxes veïnals. Una iniciativa que vol subratllar la labor del llibreter i llibretera com a conseller de lectures, un valor que no podran aconseguir mai les grans plataformes de venda, tan nocives per al xicotet comerç i el contacte entre els veïns i el barri. Fer i rebre regals sempre és emocionant, però encara ho és més si, de passada, estàs formant part d'un procés participatiu i solidari com és Sentim les llibreries.

T'hem convençut? Estàs desitjant apuntar-te a Sentim les llibreries? Res més fàcil!

Llig atentament les instruccions, emplena el formulari, para atenció a la teua safata de correu electrònic, respecta les dates de convocatòria, compra i recull i… llest!

INSTRUCCIONS

INSTRUCCIONS PER A LLIBRERIES:

Del 23 de gener al 9 de febrer: Termini obert d'inscripcions per a llibreries

Per a donar-t'hi d'alta, només has d'emplenar el formulari destinat a les llibreries. T'arribarà un correu electrònic que confirma que formes part de les llibreries de la iniciativa.

Per formar-ne part com a llibreria no hi ha requisits; només cal que estiga dins del territori valencià.

Del 19 de febrer al 4 de març la iniciativa estarà oberta a participants.

La nostra recomanació? Fes-ne molta difusió a través de les teues xarxes i canals de comunicació. Des de Sentim les llibreries us facilitem molt de material perquè el difongueu.

Com més persones trien la teua llibreria per a dur a terme l'acció, més activitat hi tindràs.

Del 11 de març al 13 d'abril és el període de compra.

Això vol dir que les persones que hagen triat la teua llibreria començaran a anar-hi per comprar els llibres per als seus amics o amigues invisibles

A partir del 15 d'abril és el període de recollida.

En aquesta fase, els participants hi aniran per recollir els seus regals sorpresa

RECOMANACIONS PER A LLIBRERIES

 1. Fes-ne molta difusió. Com més persones trien la teua llibreria, més activitat tindràs i més divertida és l'acció.
 2. Fes servir el material que, des de Sentim les llibreries, us fem arribar. Usa tant el material físic (cartell, punts de llibre, etc.) com el que us deixem al web per compartir a les xarxes o enviar correus electrònics.
 3. Fes ús del web. Està pensat per facilitar-vos l'organització de la iniciativa. Al vostre perfil apareixen les fitxes de totes les persones que han triat la vostra llibreria, i també calendaris i formularis per a portar al dia qui ha comprat i qui no, o qualsevol altra qüestió.
 4. Ajuda els i les participants. Un dels objectius de la iniciativa també és donar valor a la vostra funció com a prescriptors i prescriptores de lectura. :)
 5. Escriu-nos sense por si tens cap dubte a hola@sentimlesllibreries.com

INSTRUCCIONS PER A PARTICIPANTS

 1. Del 19 de febrer al 4 de març: El període per a inscriure-s'hi està obert : Entra en www.sentimlesllibreries.com i emplena el formulari seguint les instruccions.
 2. Entorn del 10 de març, rebràs un correu amb la fitxa del participant que se t'ha assignat. No sabràs el seu nom real, ni tindràs accés al seu correu electrònic; només coneixeràs el seu malnom, l'edat que té i els seus interessos vitals o literaris.
 3. De l'11 de març al 13 d'abril, és el periode de compra: del regal del teu amic o amiga invisible. Para atenció a la teua safata d'entrada -recorda emplenar el formulari amb l'adreça de correu electrònic correcta!
 4. Des del 15 d'abril PER FI!, acudeix a la llibreria que vas seleccionar en el formulari i recull el llibre que el teu amic o amiga invisible ha deixat per a tu… Un altre participant estarà recollint el que tu hi has deixat… potser en aquest mateix instant!
 5. Fotografia el teu regal i puja'l a Instagram o la teua xarxa social favorita amb l'etiqueta #Sentimlesllibreries.
 6. Acomoda't al sofà, al llit o al seient del metro i… gaudeix del teu regal! Segur que el teu amic o amiga invisible també gaudeix del seu!

RECORDA!

*En emplenar el formulari et compromets a formar part de la iniciativa, no deixes penjada la persona la fitxa de la qual rebràs! Si per problemes de mobilitat o de salut no pots desplaçar-te fins a la llibreria seleccionada pel teu amic o amiga invisible, sempre pots enviar algú en el teu lloc o telefonar a aquesta llibreria i triar el teu regal amb ajuda del llibreter o llibretera i pagar de manera telemàtica.

**Recorda, igualment, que cada participant comprarà el llibre que considere apropiat sempre dins de les seues possibilitats econòmiques. No hi ha una despesa mínima o màxima: si tu decideixes regalar un llibre de fotografia de 30 euros, genial; si adquireixes un llibre de butxaca de 10, genial! Es tracta de regalar sense esperar que la teua inversió se't retorne. Les persones que hi participen triaran el seu regal amb la millor de les voluntats, un llibre en particular per a una persona en particular, aquest n'és el vertader objectiu!

Inscripció Participants

Què és?

Sentim Les Llibreries
Sentim Les Llibreries