Sentim les llibreries és un gran amic invisible local destinat a fer costat a les llibreries del territori valencià, el comerç local i les xarxes veïnals. Una iniciativa que vol subratllar la labor del llibreter/a com a conseller de lectures, un valor que mai podran aconseguir les grans plataformes de venda, tan nocives per al xicotet comerç i el contacte entre els veïns i el barri. Regalar i rebre regals sempre és emocionant, però encara ho és més si, de pas, estàs formant part d'un procés participatiu i solidari com és Sentim les llibreries.

T'hem convençut? Estàs desitjant apuntar-te a Sentim les llibreries? Res més fàcil!

Llig atentament les instruccions, emplena el formulari, mantin-te atent a la teua safata de correu electrònic, respecta les dates de convocatòria, compra i recollida i... llest!

INSTRUCCIONS

  1. Entra en www.sentimlesllibreries.com i emplena el formulari seguint les instruccions. El període per a inscriure's finalitza el 2 d'maig!
  2. Mantin-te atent a la teua safata d'entrada -recorda emplenar el formulari amb l'email correcte!-. Entorn del 9 de maig rebràs la fitxa del participant que t'ha sigut assignat. No sabràs el seu nom real, ni tindràs accés al seu email: només coneixeràs el seu malnom, la seua edat i els seus interessos vitals o literaris.
  3. Fins al 6 de juny, tens temps per a acudir a la llibreria que has seleccionat en el formulari, triar un llibre per al teu amic invisible amb ajuda del llibrer o llibrera, i deixar-lo pagat i reservat.
  4. Des del 7 de juny, PER FI!, acudeix a la llibreria que vas seleccionar en el teu formulari i recull el llibre que el teu amic invisible va deixar per a tu... un altre/a dels participants estarà recollint el teu…pot ser que en eixe mateix instant!
  5. Fotografia el teu regal i puja'l a instagram o la teua xarxa social favorita amb l'etiqueta #Sentimlesllibreries.
  6. Acomoda't en el sofà, en l’hamaca o en el seient del metro i... gaudeix del teu regal! Segur que el teu amic/a invisible estarà gaudint del seu!

¡RECORDA!

* En emplenar el formulari et compromets a formar part de la iniciativa, no deixes penjada a la persona la fitxa de la qual rebes! Si per problemes de mobilitat o de salut no pots desplaçar-te fins a la llibreria seleccionada pel teu amic/a invisible, sempre pots enviar a algú en el teu lloc o telefonar a aquesta llibreria i triar el teu regal amb ajuda del llibreter, passant a pagar de manera telemàtica.

** Recorda igualment que cada participant comprarà el llibre que considere apropiat sempre dins de les seues possibilitats econòmiques. No hi ha una despesa mínima o màxima: si tu decideixes regalar un llibre de fotografia de trenta euros, genial, si adquireixes un llibre de butxaca de deu, genial! Es tracta de regalar sense esperar que la teua inversió et siga retornada. Tots els participants triaran el seu regal amb la millor de les voluntats, un llibre en particular per a una persona en particular, eixe és el vertader objectiu!

Inscripció

Què és?