Preguntes Freqüents

M'he inscrit però no m'ha arribat e-mail de confirmació.

L'e-mail de confirmació arriba sempre que hages fet tot el formulari correctament. Si no t'ha arribat, tal vegada has posat alguna lletra de l'e-mail de manera incorrecta. També pot ser que t'haja arribat a la teua safata de spam, revisa-la bé.

Si no és cap d'aquestes opcions, pots posar-te en contacte amb nosaltres en hola@sentimlesllibreries.com

Què passa si ja tinc el llibre que em regala el meu amic/ga invisible?

No hi ha cap problema! Quan òbrigues el teu regal, si ja el tens o ja l'has llegit, informa la teua llibretera o llibreter i podràs canviar-ho per un llibre del mateix import en la pròpia llibreria.

Hi ha un preu mínim o un màxim per a participar?

No. 'Sentim els llibreries' és una iniciativa de suport al comerç local i en aquest cas a les llibreries valencianes, per la qual cosa deixem al criteri de cada participant els diners considere que es vol gastar en el seu regal com a impuls a la llibreria que ha seleccionat i decidit secundar. Cadascú aporta en la mesura de les seues possibilitats, allò important és participar.

Les dades del formulari, els veurà algú més que jo?

No, les dades que poses en emplenar el formulari són privades. Cap altre participant tindrà accés a les teues dades privades, i l'organització només farà ús d'elles en cas d'alguna incidència.

Què passa si després no puc anar a comprar el llibre?

Tens quasi un mes per a anar a comprar el regal a l'amic invisible que t'ha tocat. En cas que te n'adones que no podràs anar a comprar en aquest període hauràs d'avisar-nos abans del periode de compra perquè llevem les teues dades de la base de dades.

Inscripció Participants

Què és?

Sentim Les Llibreries